Wifi

Ga naar: navigatie, zoeken

Atlas WiFi Logo.jpg

Het Atlas College biedt draadloos netwerk (Wifi) aan op de meeste van haar locaties. Als medewerker of leerling van onze school kun je verbinding maken van deze netwerken met je eigen apparaat.

• Alle locaties van het Atlascollege maken gebruik van het nieuwe Meru netwerk.
  • Gasten van de school kunnen, daar waar WiFi beschikbaar is, gebruik maken van het gast netwerk.

NB De Copernicus SG heeft geen Wifi netwerk op haar locatie Nieuwe Steen 11.

De manier waarop verbinding gemaakt wordt met deze netwerken verschilt. Klik voor specifieke instructies op de links hierboven.

Het is ook de bedoeling dat gasten van de school ook gebruik kunnen maken van het Wifi netwerk. Hier zijn momenteel echter technische problemen mee. Zodra deze opgelost zijn volgt hierover nader bericht. Is opgelost.