Webmail

Ga naar: navigatie, zoeken

Webmail biedt de mogelijkheid om e-mail te kunnen zenden en ontvangen via een web-browser. Je kunt van webmail gebruik maken door naar https://mail.atlascollege.nl/exchange te browsen (of klik simpelweg op de voorgaande link).

Voor het gebruik van webmail moet men inloggen met de e-mail gebruikersnaam en wachtwoord.

Het gebruik van WebMail heeft de volgende voordelen:

• Beschikbaar op elke computer met een internet aansluiting, onafhankelijk van het besturingssyteem of browser versie.
  • Werkt zonder moeilijke instellingen als smtp en imap servers.
  • Gemaakte instellingen worden op de server bewaard en zijn dus op elke andere computer gelijk beschikbaar.

De webmail site kan ook gebruikt worden voor het wijzigen van je wachtwoord. Is je wachtwoord verlopen dan moet je het wachtwoord opnieuw instellen op een computer van het Atlas College. Eventueel kan dit zelfs met RunApp