Wachtwoord van MailForExchange wijzigen

Ga naar: navigatie, zoeken

Wachtwoord wijzigen op Nokia mobiele telefoons.

Eens in de zoveel tijd moet je op je pc je domeinwachtwoord wijzigen, dit houd ook in dat je het wachtwoord wat in je Nokia staat geprogrameerd voor je mail ook gewijzigd moet worden. In deze handeleiding staat hoe je dit moet doen.

klik op het icoontje van MailForExchange

Het volgende schermpje verschijnt, klik hier linksonder op de knop "opties"

Hierna verschijnt het volgende scherm;

Kies hier voor de optie "profiel bewerken" en klik linksonder op "Selecteer" Nu verschijnt er een menu met een aantal mogelijkheden, kies hier voor "Referenties" en klik linksonder op "opties"

het volgende scherm verschijnt dan:

en kies voor "openen"

Het onderstaande scherm verschijnt dan met je Atlas gegevens, scroll naar je wachtwoord en wijzig deze

klik als je klaar bent linksonder op "OK". klik vervolgens linksonder op "Opties"

Kies hier voor de optie "Opslaan" en klik op "Selecteer" Als je dit gedaan kom je terug in het "hoofdmennu" van Mail voor exchange" en kan je rechtsonder kiezen voor "afsluiten"