Over deze site

Uit Help
Ga naar: navigatie, zoeken

Op deze site zullen in de loop van de tijd help documenten geplaatst worden voor de gebruikers van het Atlas netwerk. De site is een wiki site, dit wil zoveel zeggen als dat iedereen, die daarvoor gemachtigd, is de inhoud mag en kan aanpassen.

Waarom eigenlijk een wiki?

In eerste instantie hebben we als systeembeheer deze site bedoelt als hulp bron bij de overgang naar de nieuwe mail server. De inhoud hoeft echter absoluut niet daartoe beperkt te blijven. Als je een onderwerp wilt schrijven over het kweken van afrikaantjes.... dan ben je van harte welkom. Kwetsende en vulgaire inhoud zullen we echter zo snel mogelijk verwijderen.

Hulp hoe je een wiki pagina schrijft kun je ondermeer vinden op de site http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Cheatsheet-en.png, ook deze externe site is overgens weer een wiki.

Mocht je je geroepen voelen om mee te werken aan deze wiki - graag zelfs! - vul dan wel ff je preferences in. Op die manier kan iedereen zien wie wat gedaan heeft. Je kunt bij systeembeheer een account aanvragen.