Instelling voor e-mail op je mobiel

Ga naar: navigatie, zoeken

Om gebruik te kunnen maken van de exchange server van het Atlas College heb je wat gegevens nodig:

• De naam van de server: mail.atlascollege.nl
  • Je moet verbinding maken via SSL (secure)
  • Je gebruikersnaam en wachtwoord is hetzelfde als waarmee je aanmeld op school.
  • Indien er een domein gevraagd wordt dan is dit "atlas"
  • Indien er geen domein gevraagd wordt dan moet meestal "atlas\" voor de gebruikersnaam gezet worden om duidelijk te maken welk domein bedoeld wordt.
  • Zodra je wachtwoord op de PC gewijzigd wordt, dan zul je deze ook op je mobiel moeten wijzigen. Dit gaat niet automatisch.