Extra postbus toevoegen Outlook 2010

Ga naar: navigatie, zoeken

Een extra mailbox, is een mailbox die door meerdere personen gelezen moet kunnen worden. Om een extra mailbox toe te voegen in Outlook 2010 moet je de volgende stappen doorlopen.

Klik in Outlook op de knop Bestand, klik daarna op Accountinstellingen en klik op de bovenste optie, Accountinstellingen.

Selecteer nu jou eigen mailaccount (staat er maar een) en klik op de knop wijzigen.

Je ziet hier de instellingen van jouw mail, druk op de knop Meer instellingen

Selecteer het tabblad Geavanceerd en klik daarna op de knop Toevoegen

Vul hier de naam van het postvak in die je wilt toevoegen en klik op OK.

Je ziet nu het extra postvak staan, eventueel kan je er nog meer toevoegen. Of je kunt het sluiten door achtereenvolgens te klikken op: OK, Volgende, Voltooien & dan Sluiten.

In de lijst met mappen, zie je nu het extra postvak staan, deze kan je uitklappen, en je ziet alle mappen waar je rechten op hebt.