Email instellen in Outlook (Apple)

Ga naar: navigatie, zoeken

Office 2011

We hebben twee screenshots gehad van office 2011.

Hopelijk kom je er zo uit, mocht je meer instructie hebben, horen we dit graag. Kunnen we deze verwerken op de pagina.

====================================================================================

Office 2008

Open de mogelijkheid om een account toe te voegen door op de Entourage te staan boven in beeld.

nu moet er een Exchange account gekozen worden door net naast het knopje te gaan staan bij “nieuw”.

Entourage2008 2.jpg

Zet een vinkje bij "mijn account bevind zich op een Exchange account", laat vervolgens het account automatisch configureren.

Entourage2008 3.jpg

daarna de volgende gegevens overnemen en uiteraard de eigen namen en mail toepassen.

Entourage2008 4.jpg

Let op het vinkje “voor deze DAV-service is een beveiligde verbinding vereist (SSL)” .

Entourage2008 5.jpg Vul hier in mail.atlascollege.nl