Email instellen in Outlook 2010

Uit Help
(Doorverwezen vanaf Email instellen in Outlook)
Ga naar: navigatie, zoeken

Je email account toevoegen in Outlook 2010 is heel eenvoudig.

In de vorige versie die we op het Atlas College gebruikte (Outlook 2003) moest er van alles worden ingesteld zoals de naam van de mailserver en inlognaam.

Outlook 2010 doet dit allemaal automatisch voor je.

Als je Outlook 2010 voor de eerste keer start dan krijg je het volgende te zien:

Daarna volgt de vraag of je een e-mailaccount wilt configureren:

Outlook 2010 zal nu automatisch het e-mailaccount configureren:

Als de automatische wizzard klaar is dan staat alles goed ingesteld en staan er 3 groene vinkjes.

Na op voltooien te klikken kan je gebruik maken van Outlook 2010!

Mocht er ondanks deze uitleg toch nog problemen zijn met het instellen van je mail, neem dan contact op met de ICT-coördinator op je locatie.