AtvoBrievenBasisscholen

Uit Help
Ga naar: navigatie, zoeken

Alle nieuwe inschrijvingen in de brugklas voor het nieuwe schooljaar worden gemeld aan de basisscholen. Dit gaat middels een enkelzijdige brief, met bijlagen die dubbelzijdig worden afgedrukt. Een basisschool krijgt voor elke locatie van het Atlas College dat er leerlingen zijn aangemeld een bijlage. Op deze bijlage staat dus per locatie de aanmeldingen van die basisschool. Op de voorkant van die bijlage is het een te ondertekenen uitschrijfbewijs. Op de achterkant staan de leerling- en opleidinggegevens.

In BO document "Atlas CB Inschrijvingen-Uitschrijfbewijs.rep" Het BO document bestaat uit meerdere rapporten of tabbladen. Een tabblad is voor de brief. Een ander tabblad is voor de dubbelzijdig af te drukken bijlage.

Ik heb meerdere tabbladen gemaakt omdat ik moeite had met dubbelzijdig printen uit BO. Dat bleek later wel weer te lukken. Ik heb dus ook rapporten gemaakt om als rtf bestand weg te schrijven en in Word te openen. Vervolgens moet het rtf bestand worden opgemaakt in Word en met zoeken/vervangen moet eea. worden gefatsoeneerd.

LET OP: Om direct vanuit BO te printen moeten de marges aangepast om het adres in een venster envelop te laten passen!

Selectie in BO: De leerlingen die geselecteerd moeten worden zijn die leerlingen: - van alle vestigingen / locaties - met persoonsstatus "volgt nog geen opleiding" en niet "volgt opleiding" want dan zitten ze al een jaar bij ons op het opdc en niet "uitgeschreven" of "uitschrijving aangekondigd" want dan zijn het lln. die toch niet komen - met status inschrijving "aangemeld" of "toegelaten" en niet "niet toegelaten" eigenlijk moeten leerling die toch niet komen de status "niet toegelaten" krijgen ipv. op aangemeld laten staan - opleidingperiode van volgend schooljaar - leerjaar gelijk aan 1 standaardcondities: - leerling eerste adrestype - Svh eerste adrestype